אמון רטט - האם טוב לכאבי ברכיים וכאבי גב

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

23/05/2010 | 17:36 | מאת: אורין

שלום, הנני מתאמנת במכשיר רטט . האמון עשה בי פלאים בכאבי הברכיים. תוך כדי ירידה במשקל. הנני שוקלת לרכוש מכשיר הביתה, אך כשהתחלתי להתענין במכשיר גיליתי כי יש 2 שיטות ואיני יודעת מהו הטוב מבינהם -אמון אנכי או נדנוד. אודה באם תוכלו לייעץ לי על המכשיר הטוב ביותר. בתודה אורין

שלום אורין, הייתי ממליץ לך לנסות את שני המכשירים בעקרון מכשיר הנדנוד יותר מומלץ. בהצלחה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית