כאבים בברך וזרמים ביד

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

20/05/2010 | 14:00 | מאת: שלי

שלום, אמי בת 62 סובלת מזה חודש מכאבים ברגל שמאל, היא סובלת מכאבים בעיקר בהליכה (לאחר שהיא נחה מס' דקות הכאבים נעלמים והיא יכולה להמשיך ללכת עד לפעם הבא שהכאבים תוקפים אותה שוב). הכאב הוא כאב עז לכל אורך הרגל. אמי פנתה לאורטופד, שקבע כי הסחוס נשחק בברך ונתן לה לקחת מגה גלופלקס. יומיים לאחר נטילת התרופה אמי החלה לסבול מהירדמות ונימול ביד שמאל. רופא משפחה אמר לה להפסיק את הכדורים מחשש שמדובר בתופעת לוואי של הכדור. ואם לא הפסקת הכדור תופעת הנימול לא תעבור הוא הפנה אותה לבדיקת EMG. אמי אמורה לסוע לחו"ל בעוד מס' ימים והיא חוששת. אודה לקבל את תגובתך בעניין, האם יש לכדור תופעות לוואי? ומה עושים? תודה

שלום שלי, לדעתי אימך סובלת מעבר לכאבים בברכיים גם בחוליות הגב והצוואר המשפיעות על הברכיים מומלץ לפנות לכירופרקט. בקשר לחוסר סחוס אשמח באם תשלחי לי צילום רנטגן של הברכיים בעמידה ואשמח לחוות דעתי. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית