שאלה

דיון מתוך פורום  שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית

19/05/2010 | 18:11 | מאת: ענבל

שלום. אני בת 30 ומלפני שבוע וחצי החלו לי כאבים בברך שמאל. לפני כשבוע הברך ממש התנפחה ומונעת ממני הליכה רגילה וכיפוף הרגל. הופנתי לביה"ח ושם עשו לי צילומים ובדיקות ונאמר לי שישנה דלקת בברך ללא זיהום וטופלתי ב ארקוקסיה. אני לוקחת את הטיפול כבר שבוע ואינני רואה שינוי במצב הברך. רציתי לדעת כמה זמן אני אמורה ליטול את הכדורים הללו עד כדי שארגיש הקלה או הפחתה של הנפיחות או שישנה איזה דרך אחרת לטפל ולהקל על הכאבים והכיפוף.(יש לציין שאני הולכת בצליעה כבר שבוע). תודה מראש.

19/05/2010 | 18:36 | מאת: ענבל

שחכתי לציין שבזמן הליגכה הברך משמיעה קליקים כל כמה צעדים. תודה.

שלום ענבל, לדעתי באם אין שיפור בכאבים בזמן לקיחת התורפה וישנם קליקים בזמן ההליכה מעבר לדלקת. כנראה ישנה בעיה נוספת של תזוזה של הברך הגורמת לכאבים ודלקת ובעיות נוספות. מומלץ לפנות למומחה לטיפול בברכיים. בברכה אלי נחום

מנהלי פורום שחיקת סחוס, דורבן, טניס אלבו ותסמונת התעלה הקרפלית