לחבר שלי יש אחות עים תסמונת דאון

דיון מתוך פורום  מחלות גנטיות - תמיכה

14/06/2006 | 12:36 | מאת: איילת

שלום למנהלת הפורום נורית פלג . לחבר שלי יש אחות הסובלת מתסמונת דאון ( הוא בריא ונורמלי לחלוטין ) , אנחנו רוצים להתחתן בקרוב ולהביא ילדים לעולם , אבל אני חוששת שיש בכך סכנה מבחינה גנטית- תורשתית להולדת בן או בת שגם יסבול מתסמונת דאון . אודה לך אים תוכלי לענות לי בקשר לזה . בתודה , איילת .

14/06/2006 | 18:43 | מאת:

תסמונת דאון תורשתית בחלק מהמכרים הסיכוי ללדת עובר עם תסמונת דאון קיימת בעיקר אם האישה יולדת בגיל מאוחר. בכל מקרה ניתן לזהות בשלב מוקדם של ההריון אם העובר סובל מתסמות דאון. בכל מקרה, אני ממליצה לכם לפנות ליעוץ גנטי

24/07/2006 | 15:05 | מאת: עינת

שלום,אני רווקה בת 37.אני מתכננת להכנס להריון מידיד הומו שלי,אבל אני מוטרדת מהעובדה שאח שלו סובל מהפרעה סכיזואידית. האם המחלה גנטית,תורשתית? והאם זה כדאי? אשמח לתגובה כלשהיא. תודה,עינת.