מחלה נדירה בשם hereditary folate malabsorption

דיון מתוך פורום  מחלות גנטיות - תמיכה

21/11/2006 | 07:25 | מאת: dadesh

שלום רב יש לחבר שלי בן שחולה במחלה הנ"ל, והוא מטופל בבית חולים שניידר. לאחר שעשו את הכל. באה ההצעה לחבר את הילד לקטטר קבוע בוריד מרכזי (port-a-cath). השאלה מה עושים האם זה כדאי? האם יש פתרונות אחרים חוץ מזה? אגב נתנו את הויטמין דרך הפה ולא הצליחו להעלות את רמתו בנוזל חוט השידרה. הוא ממש לא יודע אם להסכים או לא.!!!!!!!!!!!!!!!! דאדש

28/11/2006 | 11:07 | מאת:

אני לא יודעת על דרך אחרת, אך חשוב לציין שאני לא רופאה או מומחית. אני פשוט חושבת שכדאי שחבר שלך ילך לרופא נוסף ויתייעץ. דיעה נוספת אף פעם לא מזיקה