טיפול בנחירות פרטים נוספים ואפשרויות

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

07/03/2016 | 12:25 | מאת: ניצה

מבקשת פרטים על טיפול בנחירות: האם מבוצעים אצלך? ניסיון? אחוזי הצלחה? תופעות לוואי? מחירים? אפשרי גם במייל האישי צודה

13/03/2016 | 21:34 | מאת:

טיפול נחירות באמצעות לייזר מבוצע על חך הרך והעינבל. במהלך הטיפול מקשיחים ומכווצים את שניהם ובכך פותחים נתיב אויר רחב יותר וגם מןנעים חלק מתנודות החך והענבל מבותע במרפאה ללא זריקה ללא כאב ללא פעולה כירוגית. לאחר הטיפול החיים ממשיכים רגיל. ללא תופעות לוואי משמעותיות: יתכן יובש פה מסוים 24 שעות וצריבה קלה. מידע נוסף במרפאה