חיוך שלם

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

27/09/2015 | 00:15 | מאת: יאיר

לפני שבועיים עברתי עקירה בלסת עליונה ונוצרה לי פיסטולה, הרופא אמר שלקח רירית מהלחי כדי לסגור אותה. האם תוכל בבקשה להסביר לי מה הכוונה והאם יכול להיות לזה קשר שאין לי אפשרות עדיין לחייך בפה מלא ? החיוך שלי מעוות ): מה ניתן לעשות כדי לשפר זאת ? תודה.

06/10/2015 | 11:00 | מאת:

פיסטולה כנראה הכוונה שנוצר קשר בין חלל הפה לבין סינוס לסת עליונה. חניכיים מהלחי כנראה הכוונה לחניכיים מהחך כדי לסגור את אותו הפתח על מנת שהסונוס לא יזדהם מחלל הפה. עיוות בחיוך קשה להסביר רק על סמך תאור מילולי. יש צורך בבדיקה קלינית