ניקוי

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

04/07/2014 | 18:27 | מאת: ירדן

לפני 3 שבועות עברתי ניתוח הארכת כותרת+שתל אני רוצה ללכת לשיננית בקרוב שייצא איזה חודש לפחות מהניתוח , שאלתי היא האם אפשר לעבור ניקוי אצל שיננית רגיל בלי בעיה כולל שימוש בפלואור כי בפעם הקודמת לא השתמשה בגלל בשן שעשו לי את השתל היתה אחרי עקירה ופחדה שייגרם נזק אז השאלה אם חודש אחרי זה בסדר ואם לא אז כמה זמן אחרי זה כבר בטוח?

09/07/2014 | 11:06 | מאת:

אפשר לבצע טיפול שיננית 4 שבועות אחרי ניתוח. שיננית צריכה להזהר ביתר באזור הניתוח אין צורך בפלואוריד אצל מבוגרים