ניתוח חניכיים בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

27/02/2012 | 23:40 | מאת: אריק

שלום, אילו פרוצדורות ניתן לבצע בניתוחי חניכיים בלייזר? האם יש פתרונות לניתוחים רגנרטיביים? תודה.

29/02/2012 | 07:54 | מאת:

כל פרוצדורה ניתוחית שמתבצעת באמצעות סקלפל ומקדח - ניתנת לביצוע באמצעות לייזר. הפעולה הרגנרטיבית מתבצעת באמצעות עצם מלאכותית וממברנה לאחר שפעולת המקדח והסקלפל (או הלייזר) הסתיימה. פעולה באמצעות לייזר נוחה יותר למטפל ולמטופל. אחת המטרות החשובות בטיפולי חניכיים הינה חיטוי אזור הפרוצדורה. קרן לייזר עושה זאת מבלי שהרופא נזקק לפעולה נוספת כאשר ברור שסקלפל ומקדח לא עושים זאת. בנוסף ניתן לבצע באמצעות לייזר פרוצדורות שלא ניתן לבצע בכלים מישנים