טיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

28/12/2011 | 09:16 | מאת: אתי

אני פחדנית נוראית שבעבר עברה עקירה שלא לצורך פעמיים ניתוחי חניכיים לאחרונה עברתי טיפול של ניקויי אבן עמוק והיה לי דאי קשה למרות שהחניכיים שלי ניראות טוב יותר נכון עם השנים הכול משתנה אך הפחד הוא לא עזר אלא נגדי אשמח באם תכוונו אותי באינפורמציה לגבי טיפול בלייזר והיכן קיימת מרפאה כזו באזור הצפון אני גרה בנופית ישוב קהילתי צפונית לטבעון תודה על תשומת הלב אתי

31/12/2011 | 13:20 | מאת:

טיפול באמצעות לייזר עשוי למנוע ניתוחי חיניים ובכך יתרונו הגדול. לצערי לא יכול להמליץ במסגרת פורום על רופאים