טיפולי שיניים מורכבים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

24/08/2011 | 12:29 | מאת: מישל

שלום ד"ר אמיל ליטבק. אני אמורה לעבור טיפולי שיניים מורכבים הכוללים סתימות, עקירות, מבנים כתרים שתלים יש לי נסיגת חניכיים מתקדמת מאוד. הרמת סינוס אני מאוד מפחדת האם טיפול בלייזר מתאים לי? חשוב לי לציין שיש לי "רומן" עם מרפאת שיניים לפני כשנתיים סיימתי טיפולים קשים של כימו והקרנות עקב סרטו שד וזה דרדר את מצב השיניים. תודה לאל אני נקייה. אודה לתשובתך.

28/08/2011 | 18:41 | מאת:

שלום מישל. קרן לייזר מחליפה ברוב המקרים את הסכין ואת המקדחה. עקרונות רפואת השיניים לא השתנו בעקבות כניסת מערכות לייזר למקצוע. הלייזר נועד להקל על כל פעולה רגילה ברפואת שיניים ולכן אין טיפול או בן אדם שלייזר לא מתאים לו/לה.