עישון ושיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

29/05/2011 | 16:55 | מאת: lili

היי,עישנתי במשך שנה וחצי ואני שותה הרבה קפה,מה שהביא למצב של הצהבת השיניים. רציתי לשאול אם הנזק הוא הפיך במידה ואפחית בקפה,והאם יש דרך טבעית להלבין שיניים? תודה!

27/06/2011 | 08:26 | מאת:

הפסקת עישון והפחתת קפה מאיטה את קצב ההצהבה. הדרך הטבעית ביותר הינה לשפשף שיניים עם חול של ים אך זו אינה בהכרח הדרך הטובה יהיעילה ביותר. מי חמצן בריכוזים מותאם לאופי ההבהרה הינה דרך טובה יותר. הדרך המהירה ביותר היא שילוב של קרן לייזר עם ג'ל הבהרה במרפאת שיניים