ניקוי אבנית באמצעות לייזר

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

30/01/2011 | 17:11 | מאת: יהודה

שלום רב אני מתענה בכל פעם שאני מנקה אבנית, אם לפחות חלוקת הפה, לרבעים, עם אלחוש+זריקות הרדמה, ולאחר כל זה , כאבים מטורפים, המזכירים עינויים במשטרים אפלים. ניסיתי כבר כמה רופאי שיניים ושינניות, ולא עזר, כאבים מטורפים, האם יש לי פתרון בצורת הלייזר? אני לא ניקיתי כבר 3 שנים את האבנית משיניי, עקב הכאבים

05/02/2011 | 08:27 | מאת:

ניתן להסיר אבנית משיניים באמצעות לייזר

05/02/2011 | 09:24 | מאת: יהודה

ד"ר שלום רב ותודה על תשובתך האם אפשר לקבל יותר פירוט מהם מידת הכאבים בניקוי אבנית? האם אפשר נקות את כל הפה בטיפול אחד? האם עדיין יש צורך בהרדמה? אשמח לקבל פירוט תודה יהודה