השתלת שיניים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

06/08/2006 | 18:05 | מאת: דנה

שלום. רציתי לדעת מה ההבדל בין השתלת שיניים בלייזר, לבין השתלת שיניים רגילה. האם זה כרוך גם בכאבים? האם אתה עושה השתלות שיניים בלייזר? תודה.

07/08/2006 | 21:13 | מאת:

שלום דנה. בגדול אין דבר כזה עדיין "השתלת שיניים בלייזר". ישנן פעולות מסוימות שניתן לבצע ע"י לייזר בזמן ביצוע שתלים דנטליים, פעולות אלה מסוגלות להקל על ביצוע ההליך אך חלק העיקרי של ההשתלה מבוצע ללא קשר ללייזר

06/09/2006 | 21:14 | מאת: ויקה

שלום, רציתי לדעת, האם ההשתלה מתבצעת בהרדמה מלאה או חלקית או כלום. תודה