הקצעת שורשים

דיון מתוך פורום  רפואת שיניים בלייזר

15/10/2009 | 10:26 | מאת: מיכל

שלום, יש לי כיסי חניכיים של בין 5 ל-9 מ"מ בכל אחת מהשיניים בפי. אשמח לדעת פרטים על הקצעת שורשים- בכמה טיפולים מקובל לעשות זאת? רופא חניכיים אחד טען שטיפול אחד עם אנטיביוטיקה מספיק ורופא שני טען שבארבעה טיפולים. כמו כן ברצוני לבצע הלבנה. האם ניתן לעשותה לפני ההקצעה או אחריה? דבר אחרון- איזה סוג כתר נותן מראה הטבעי ביותר- זירקוני או אלומינה או אולי משהו אחר? תודה

18/10/2009 | 13:23 | מאת:

בעית (מחלת) חניכיים הינה תופעה כרונית וכמו כל תופעה (מחלה ) כרונית דורשת טיפול מתמשך, לא פעם אחת ולא 4 פעמים. הקצעת שורשים הינו אחד הטיפולים הדרושים בין טיפולים נוספים נדרשים בטיפול במחלת חניכיים. טיפול חניכיים מתחיל אצל שיננית ואח"כ ממשיך אצל רופא שיניים ובד"כ אין צורך ברופא שיניים מומחה לחניכיים. מכשיר הלייזר הינו מכשיר הפעל נגד חיידקים ללא צורך באנטיביוטיקה (בד"כ). הבהרה כדאי לבצע אחרי טיפול חניכיים לקעתי זירקוניה