ערכים תזונתיים של עשב חיטה קפוא

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/05/2006 | 16:52 | מאת: קובי

שלום ! ברצוני לדעת עד כמה משפיעה ההקפאה של מיץ עשב חיטה טרי על ערכיו התזונתיים. אודה אם אוכל לקבל השוואה בין מיץ טרי לקפוא. זאת בכדי לשקול את כדאיות הקנייה של כוסות מיץ קפואות תודה

05/05/2006 | 20:24 | מאת: טלי

מנסיון, מיץ טרי הרבה יותר אפקטיבי, וגם, יחסית כמובן, יותר טעים.

05/05/2006 | 21:22 | מאת: תמי

מהו מיץ זה? למה מועיל?

06/05/2006 | 21:12 | מאת: קובי

תודה על ההתייחסות טלי. אני מניח שמיץ טרי מזין יותר אך אני מחפש תשובה מדעית. קניית מיץ טרי אינה פרקטית בשבילי ולכן רציתי לדעת אם שתית המיץ הקפוא כדאית או לא. (זו הברירה היחדיה שלי) אודה לך אם תוכלי לתת לי ביסוס מדעי יותר. תודה, קובי

06/05/2006 | 14:50 | מאת: עכברה

שלום אני אשמח אם תוכלו לתת לי עצה טובה בקשר ליירידה מהירה במשקל במשך 10 ימים הבאים. אני מתחתנת ולכן חייבת להיראות מיליון דולר! אני צריכה להוריד 2-3 קילו עד 15.05 ומוכנה לעשות הכול כולל הרעבה עצמית, אבל בתנאי שאוכל להמשיך לתפקד כרגיל. בתודה מראש עכברה מיואשת

06/05/2006 | 22:44 | מאת: מור

בניצת הדובדבן אמרו לי שמיץ קפוא מוריד ב- 20% מערך המיץ אני חושבת לכן שכדאי לשתות את הקפוא

09/05/2006 | 10:05 | מאת:

אני מתנגד לדיאטות פלא, הכרוכות בהרעבה. על כל פנים, אני מאחל לך מזל טוב והרבה בריאות

09/05/2006 | 10:00 | מאת:

מיץ עשב חיטה טרי עדיף על קפוא, אך הוא לא מאבד הרבה מערכו התזונתי בעקבות ההקפאה.