תמצית זרעי אשכוליות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

02/05/2007 | 23:05 | מאת: blue star

שלום מהי יעילותה המוכחת של התמצית בקנדידה של מערכת העיכול והאם אין חשש שהשימוש בה יפגע גם בחיידקים ה"טובים" כגון אסידופילוס. תודה

03/05/2007 | 09:46 | מאת:

יעילות תמצית זרעי אשכוליות אורגניות והציפה שלהן (GSE)הוכחה מעל לכל ספק ויש בידי מחקרים המוחיכים עובדות אלו אין פגיעה בפלורה מאחר ומדובר במוצר טבעי שעוזר לגוף ולא מזוהה עלידו כמו תרופות אחרות כגופים זרים . אתה מוזמן לשלוח אל המרכזשלנו אל סתיו אחראי על נושא הGSE מיל ולקבל במיל חוזר חוברת GSE עם ההסברים ובידקות המעבדה שנעשו . להלן המיל של סתיו : [email protected]