פוטציום

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

21/04/2007 | 17:51 | מאת: אריאל

ד"ר שלום אימי עברה בשנה האחרונה ארוע לב והיא בת 75 כבר שנים שיש לה פוטציום גבוה בגלל אכילת ירקות ופרות מרובה לאחרונה עברה בדיקת דם והפוטציום עלה למימדים המסכנים אותה מעונין לגעת איזה מאחלים אסורים ואיזה מומלצים לאכילה תודה מקרב לב אריאל

22/04/2007 | 11:21 | מאת:

שלום לך המצב שאתה מתאר לא נגרם בגלל אכילה מרובה של ירקות על פי הנתונים מדובר בחוסר איזון אלקטרואליטי של הגוף קרי חוסר באשלגן ומפה חוסר איזון מצב המים בגוף ההמלצה הכללית היא להוסיף נתרן כלומר מלח אבל מצד שני ואני מזהיר נוכח הבעיה כפי שתוארה אני היתי תיעץ עם רופאי בית החולים על תפריט מדוייק ועל כל הקשור לנושא .