הרזיה ותזונה לאורך זמן

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

02/05/2006 | 14:05 | מאת: אתי

הנני בת 35 בעברי הייתי בולימית שנרפאתי, ניסתי מספר דרכים להורדה במשקל, כאשר לפני שנתיים רזיתי 11 ק"ג ע"י דיאטה של דר' חרמן ושמנתי בחזרה - אני עם עודף משקל של 20 ק"ג, כיום אני הולכת לאו-איי, אך גם שם קשה לי להתמיד בהליך האכילה הנכונה, שלוש ארוחות ביום ועוד אחת קטנה בשעה 1600, מחזיק לשבוע ויש נפילה לכמה ימים, כיצד משהו יוכל לעזור לי ולהצליח להוריד עודפים מגופי ולשמור על שפיות

03/05/2006 | 04:37 | מאת: אודי אלמונימי

לאתי בת ה-35 ...קחי אטקינס ועוד אטקינס ורק אטקינס .זו התשובה האולטימטיבית לבעייתך.אני הייתי שם וחזרתי ואם אני הצלחתי-כל אחד יכול!!! ויפה שעה אחת קודם,אז יאללה,פחות ברברת ולעבודה...ובהצלחה.

04/05/2006 | 09:04 | מאת: ורד

צרי קשר למייל שלי, אשמח לעזור

08/05/2006 | 09:45 | מאת:

אחד הדברים המרכזים בדיאטות הוא לא רק אובדן השומן, אלא גם איבוד נוזלים- הגוף מתייבש, חילוף החומרים מאט ויש יותר תיאבון. קודם כל- הגדילי כמות מים. כשאת רעבה- קודם כל שתי כוס מים. זו עצה לתחילת הדרך.