קנדידה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

10/04/2007 | 14:21 | מאת: רונית

יש לי חשש שאני סובלת מקנדידה. אני מעוניינת לקבל איבחון וטיפול האם טיפול באופן פרטי הוא יקר? האם ניתן לקבל טיפול כזה דרך קופ"ח?

11/04/2007 | 12:20 | מאת:

בואי נתחיל משאלת השאלות ....מה זה יקר ? שילוב של GSE + פורמולה 7 הינו שילוב מנצח של שני פורמולות שמטפלות בקנדידה בצורה טובה ביותר המחיר : 320 ש"ח לטיפול של חודש ימים ..... נוכח איכות החים שהדבר מקנה אני מניח שמדובר במחיר פעוט

11/04/2007 | 13:03 | מאת: רונית

בהחלט לא יקר, החשש שלי היה שטיפול יסודי הכולל איבחון וטיפול עשוי להגיע לעלויות גבוהות בהרבה. אני מודה לך מאד על תשובתך. אגב מה דעתך על הדעה שרווחת בקרב חלק מהרופאים שקנדידה מתפשטת רק אצל אנשים שיש להם בעיות בריאות רציניות יותר כמו איידס או סרטן?