האם אפשר לטפל בקנדידה כרונית ללא ...

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/04/2007 | 19:46 | מאת: ליאנה

ני בחורה בת 22 רוב חיי הייתי מלאה והייתה תקופה שהייתי ממש שמנה ולא בגלל המזון שצרכתי אלא לרוב הייתי מתנפחת מכל דבר שהיתי אוכלת היום רזיתי משמעותית והנני סובלת מבעיות עיכול קשות וזיהום באזור הבטם שנראה כמו פטרייה אבל זוהי פריחה אף רופא לא ידע להסביר לי מה זהולרוב נתנן לי אנטיביוטיקה שעזרה לחודש בלבד ,מדי פעם אני סובלת מדיכאון ונדודי שינה יכולה להיות ערה במשך 3 ימים ,בעיות ריכוז ולפעמים זיכרון. יכול להיות שזוהי קנדידה? והאם אני יכולה לטפל בזה מבלי ללכת ממש לרופא? כי ממש נמאס לי מהתשובות של הרופאים שלרוב לא עוזרות

09/04/2007 | 19:54 | מאת: נורית

תקני לך ספר טוב של רפואת הצמחים ושם יש רעיונות ממש טובים לטיפולים נגד כל מיני דברים כולל פטריות , תנסי את רפואת הצמחים אין כמוהה, מנסיון!!! וגם כי במקרה אני לומדת קורס צמחי תבלין ומרפא במסגרת התואר שלי בביולוגיה,אז תאמיני לי שזה שווה!

10/04/2007 | 12:03 | מאת:

אני מתחילל היות משועשע נורית אכן יש צמחים שנוגדים התפתחות פטריות שמר הידוע מכולם הוא או היא תמצית זרעי אשכוליות אורגניות ...GSE אבל במאמר מוסגר ספרים טובים להבנה של הנאמר עלידי מי שלמד והתמחה בנדון לא כדי לבצע טיפולים מאחר וחוסר ידע עלול להביא לגרימת נזק אני מניח שיש לך רכב האם את מטפלת בו לבד ..... ובואי נאמר שיש אנשים שעושים את טיפול ה10,000 לבד כאשר יש סדק בראש המנוע האם תעשי אוברול לבד או שתלכי למומחה ? האנלוגיה לטיפול 10,000 מהותית פה .

09/04/2007 | 20:13 | מאת: דפנה

ליאנה, נשמע שיש לנו בעיות מאוד דומות. אני בת 26 וסבלתי שנים מהתנפחויות מכל דבר שאכלתי, תמיד הייתי מלאה ותמיד הרגשתי שמנה. חוץ מבבוקר לפני שמתחילים לאכול והבטן בגודל רגיל. מה שלמדתי לאחרונה זה שיש חוקים פשוטים של שילוב מאכלים. עם כל האנטיביוטיקה שלקחת אני ממליצה על ניקוי פנימי. יש עכשיו מה שנקרה "קולון היידרותרפי" ולפי הנסיון שלי ומה שאת מספרת זה יעזור כמו קסם. תעשי חיפוש קצר באינטרנט ויש מלא מידע. אין צורך ברופאים או אנטיביוטיקה!!

09/04/2007 | 21:27 | מאת: ליאנה

דפנה תודה על ההעצה ניסיתי ניקוי רעלים וזה ממש לא מנקה כלום (כאחת שלמדה את הנושא אחרי הטיפול) השאלה שלי מה הטיפול בקנדידה? האם יש משקה שיכול לעזור או איזה תרופת פלא? או שזה דורש טיפול יותר אינטנסיבי ע"י רופא מומחה? ושילוב מזונות לא כל כך רלוונטי מאחר ואני נמנעת מרוב המזונות ה"מזיקים" כי אני פשוט לא אוהבת אותם על כל מקרה תודה. ואם יש למישהו תשובה אז אשמח לקבל

10/04/2007 | 12:00 | מאת:

על פי כל התסמינים את סובהלת מקנדידה את מוזמנת להתקשר 03-5444356 לתאם תור לבדיקה ולהתחיל תוכנית שתעזור לך בחיסול הקנדידה ורעלים אחרים תוך כדי התאמת תזונה מותאמת אישית על פי סוג הבלוטה והדם וכמובן ירידה במשקל כפועל יוצא של איזון הגוף .