בבקשה בבקשה עיזרו לי

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

25/03/2007 | 11:45 | מאת: יעל

אני הולכת לשאול שאלה קצת לא שגרתית בפורום שכזה אבל נורא מבבקשת שתענו עליה בשיא היכולת ובשיא הרצינות : יש לי בעיה : אני לא מצליחה לעכל אוכל לאחר השעה 3 אח"צ כבר שנים ולמה הכוונה ? אוכל נשאר תקוע בבטן אם הוא לא נאכל עד לשעת צהריים. ומשם הדרך גם להעידר הירדמות בלילה בגלל תחושה מכבידה שהאוכל לא נעכל. אני בת 36. אין סוף לקושי הנפשי שאני חווה בגלל המצב מאחר ועליי להימנע מארוחות משפחתיות, ארוחות חג, מסיבות, מסעדות טובות בשעות לילה. בקיצור - סבל חברתי. רופא גסטרו ניסה להפנותי לבדיקות חודרניות למיניהן שאני לא בנויה להן. ולשאלתי : מה יכולות להיות הדרכים - (אולי גם מישהוא ב"קהל" יוכל לסייע לי) לפתור את הבעייה הנ"ל ? תודה לכל מי שיושיט לי ולו קצה של פתרון.

26/03/2007 | 12:33 | מאת:

אין אפשרות לתתת תשובה מפורטת מאחר והנתונים שלך בשאלה לא יכולים לתת לי את מרבית הפרטים את יכולה להתקשר לתאם תור לבדיקה של רעלים בגוף ואז נוכל להתאים לך את הטיפול

29/03/2007 | 15:25 | מאת: מאיה

השאלה היא האם עשית קיצור קיבה, או התקנת טבעת

09/04/2007 | 10:43 | מאת: עינב

שלום! אם לא עשית קיצור קיבה או כל דבר שכזה, את יכולה לנסות לאכול לאחר ששעות שציינת דברים שהם עשירים בתאית כמו: סובין, כל דבר שהוא ירוק חסה סלט ירוק. כל הדברים האלו גורמים ליציאה דיי מהר ככה שאת גם אוכלת ואיך מרגישה רעב וגם שיהיה לך יציאה. אם יש לך בעיות גם ביציאות אני ממליצה לך כן להיבדק ע"י רופא גסטו שוב ותעשי את הבדיקה שנתנו לך לעשות. עשיתי את כל הבדיקות האפשריות בנושא וזה ממש לא נורא זה בהרדמה אז ככה ש.... יהיה בסדר תיהיה בראש פתוח ותעזרי לעצמך... בהצלחה מקווה שעזרתי.. עינב