צריכת סידן

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

13/03/2007 | 10:36 | מאת: סיגל

שלום. בני בן 4. הוא עדיין שותה סימילאק . 2 בקבוקים של 240 מדי יום. (הוא אוהב את זה ולא אוהב לשתות חלב פרה או שוקו). התזונה שלו בסה"כ טובה. שאלתי היא: הוא צורך הרבה מוצרי חלב ביום ומגיע לעיתים ליותר מ800 מ"ג ביום, הנחוצים לו. יש לו ליחה. ואף לפני יומיים היו לו שילשולים והיו לו שני מוקדי ריר עם קרום(הוא עדיין עושה את צרכיו בחיתול) והבנתי כי הריר מעיד על תזונה ליחתית. וחשבתי כי יש קשר לדברי החלב שהוא צורך(בעיקר בשעות הערב). שאלתי היא: מה הבעיה עם תזונה ליחתית? האם עודף צריכת סידן יכולה להוות בעיה עבורו? האם אני אמורה להתייחס לכמות של הסידן על גבי האריזה של הפורמולה כפי שהיא? וספיגתה זהה לילד בן 4 כמו לילד 3? (מקווה שהסברתי היטב את שאלתי האחרונה) תודה

19/03/2007 | 15:26 | מאת:

ילד בן 4 זקוק לתזונה אחרת מאשר ילד בן שנתיים וכך גם ילד בן שלוש את מאכילה אותו במזונות שלא ממש טובים לו, חלב ידוע כמשהו שלא ממש טוב לגוף האדם ורצוי להתחיל באופן דחוף לגוון את התפריט שלו בירקות, מוצרי בשר ועוד ..... נושא הליחה יכול להיפתר באמצעות שימוש במוצר GSE ( תמצית גרעיני אשכוליות אורגניות ) 10 טיפות לתוך כוס משקה מתוק ( הGSE מאד מר ) 3 פעמים ביום הדבר ישמש כאנטיביוטיקה טבעית מצד אחד וכמבטל ליחה מצד שני באופן כללי שווה ללכת עם הילד לבדיקה אצל מומחה בין עם בקופ"ח ובין עם אצל מומחה פרטי . בהצלחה והרבה נחת מהילד .