קנדידה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

07/03/2007 | 15:57 | מאת: ח

האם ידוע לכם משהו על הטיפול ב"קולורקב" בקנדידה?האם חייבים לטפל בזה ע"י תרופות אנטי פטרייתיות?או שניתן רק בעזרת ניקוי וטיהור הגוץ(בחומרים טבעיים) ובדיאטה תודה

09/03/2007 | 11:10 | מאת:

ניתן לטפל בקנדידה עלידי ניקוי וטיהור הגוף בשיטת הידרוקולוניק + שימוש בתכשיר שנקרא GSE אתה מוזמן לפנות אלינו בצורה אישית כדי לקבל יעוץ והכוונה שמתאימים לך

15/03/2007 | 17:54 | מאת: מידע חשוב

מצורף לינק לדף מידע ופרטים http://www.metaplim.co.il/a.asp?p=1498

16/03/2007 | 11:57 | מאת: אורלי

אני סובלת כמה שנים מתופעת הקנדידה. זה מתבטא בנפיחויות בבטן,בפטריות בציפורניים ובעור (נקודות לבנות על איזור הרגליים). טופלתי בעבר בכדורים שנקראים קולורקס, אך ללא הועיל. הייתי מעוניינת לדעת איך להשתמש בשיטת ההידרוקולוניק וה-GSE.