תמצית זרעי אשכולית

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

06/03/2007 | 00:57 | מאת: גלית

שלום לאחר שקראתי על נפלאות תמצית זרעי אשכולית, רכשתי והתחלתי לשתות לפי ההוראות- 15 טיפות פעמיים ולפעמים שלוש פעמים ביום. למרבה ההפתעה הופיע טעם לא נעים בפה לאחר שתיית התמצית (לא טעם מר)התעלמתי מכך, אך כעבור כחודש הופיעה בחילה נוראית וחולשה והחלטתי להפסיק. האם תופעות לוואי אלה מוכרות ועל מה הן יכולות להצביע? יש לציין שהבקבוק שרכשתי לא היה סגור הרמטית. אודה על תשובתך.

09/03/2007 | 11:25 | מאת:

מעולם לא שמענו על תופעות כאלו אם המצב ממשיך אני ממליץ לפנת לרופא הפרטי שלך לבדק את הנושא החלמה מהירה