כמות חלבונים לאחר אימון כח...

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

02/03/2007 | 16:47 | מאת: ניקי

לאחר שאני מתאמן בחדר כושר 8 חודשים 3 פעמים בשבוע,לא רואים תוצאות בעליית מסת השריר. המאמן הסביר לי שזה עקב זה שאני לא לוקח אבקות חלבונים לאחר האימון?הוא טוען שיש להכפיל את המשקל ב-1.8 כך שיוצא לי 170 גרם חלבונים הייתכן? מישהו יכול להמליץ לי על חברה או סוג כלשהו אני ממש מבולבל מהמגוון הקיים היום בשוק

09/03/2007 | 11:34 | מאת:

אני ממליץ על אבקת חלבונים שעשויי ממי גבינה או לחילופין להשגיח לאכול חצי שעה אחרי האימון חמישי גרם של חלבון לדוגמא 2 ביצים חזה עוף וכדומה מין הראוי לציין שסוג הבלוטה שלך היא זו שקובעת את מיבנה הגוף שלך ואם הצעותי אינן עוזרות מין ראוי לעשות בדיקת בלוטות ואז להתאים את תזונה אל מול האימון בהצלחה