המלצה לגבי ניקוי רעלים מהגוף!!!!

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

02/03/2007 | 15:42 | מאת: דינה

רק שתדעו שניקוי רעלים עוזר מאוד לרדת במשקל מהר.יש שיטה כזאת של הרזייה עם ניקוי רעלים ואני אישית עושה אותה כבר 4 חודשים, ירדתי בסך הכול 16 ק"ג ויש לי עוד 16 ק"ג לרדת אבל זה באמת פעם ראשונה שאני מרגישה שאני יורדת בקלות וגם אני לא גוועת ברעב!! זה הולך עם יועץ תזונה צמוד,אני הגעתי אליהם דרך אתר אינטרנט www.easydieta.co.il אני אישית ממליצה בחום ושהיה בהצלחה!!!!!!

09/03/2007 | 11:37 | מאת:

מאד מדויק אכן המפתח הוא ניקוי רעלים איזון הגוף ומפה הרזיה קלה בטוחה www.sakerclinic.com שמח לקרוא שהצלחת ואת ממשיכה הרבה בריאות