אומגה 3

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

07/02/2007 | 17:59 | מאת: שלמה

שלום לפני שאתחיל לצרוך כמוסות של אומגה 3, אשמח אם תענו לי לשאלה הבאה האם להעדיף כמוסות שבהן המרכיב של dha גדול מזה של epa או ההפך או שאין חשיבות מי מהשנים נמצא בכמות גדולה יותר בכמוסה ?! נ.ב אני בן 58 נוטל סטטינים(ליפידל 40 מג) להורדת כולסטרול והגעתי לרמות שומנים סבירות בדם( כולסטרול כללי-188 "הרע"-124 "הטוב"43 טריגליצרידים-103) תודה על ההתיחסות שלמה

10/02/2007 | 13:08 | מאת:

שלמה שלום, בהתחשב בגילך, כדאי שתהיה כמות גדולה יותר של EPA מאשר של DHA . אשמח להציע לך לצרוך את תוסף התזונה אומגה 3 משמן פשתן אורגני המיוצר ע"י "סופט ג'ל" בקליפורניה . ניתן לרכוש את התוסף במרכז סאקר רח' הירקון 224 ת"א. טלפון: 035444356