מספר שאלות בנוגע לתזונה ורעלים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

06/04/2006 | 09:35 | מאת: נפתלי

1-מה זה והאם כדאי להשתמש ב- מלטיטול, לתת, לציטין, WHEY POWDER וקמח תירס? 2- האם גיהוקים יכולים להיות גזים המגיעים מן המעיים ולא מן הקיבה?

06/04/2006 | 11:28 | מאת:

1. השאלה אם כדאי או לא, תלויה בפרמטרים שונים שקצרה היריעה מלפרטם. נוכל להתקדם לעבר כיוון התשובה, אם תוכל להרחיב על הבעיות שמהן אתה סובל ולספק מעט אינפורמציה על ההיסטוריה הרפואית שלך והרגלי התזונה שלך. תוכל להיעזר בשאלון המופיע כאן: http://www.sakerclinic.com/he/questionnaire_he.html 2. לרוב, מקורם של הגיהוקים בקיבה, מכיוון שבתהליך העיכול, ברגע שהמזון מגיע למעי הדק- ישנו סוגר שאינו מאפשר לו לעלות. יחד עם זאת, במקרה של למשל חור בקיבה- מקורם של הגיהוקים אינו בקיבה.