דיאטה נטולת פחממות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

06/12/2006 | 08:29 | מאת: emily

האם אפשר להשתמש בדיאטה נטולת פחממות לאחר כריטת כיס מרה (הרי דיאטה זו עמוסה בשומנים)?

12/12/2006 | 18:01 | מאת:

שבני אדם שונים זה מזה ולכן אין דיאטה אחת או סגנון חיים אחיד השווה לכולם, השיטה מחליפה את הדיאטות המרעיבות שמחלישות את הגוף ואת הכדורים הכימיים שהורסים את מנגנון ההגנה. במקום זאת השיטה מתבססת על התאמה אישית של תזונה נכונה לפי: סוג הבלוטה הדומיננטית, סוג הדם וניקוי הגוף מרעלים. מרפאת סאקר מציעה תכנית אישית הכוללת: התאמת תזונה אישית בהתאם: לסוג הבלוטה הדומיננטית וסוג הדם הורדת משקל ואיזון הגוף חיזוק המערכת האנרגטית ויציבות הגוף. טיפולים לניקוי רעלים מהגוף בדיקת סוג הדם בדיקת תפקוד מערכת העיכול בדיקת חילוף חומרים - מבוססת על דגימות שתן רוק ונשימה בדיקות ממוחשבות - אחוזי שומן, שרירים, כוח וגמישות 03-5444356