מר בפה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

29/11/2006 | 15:46 | מאת: XXX

מזה מס' ימים מר לי בפה כל מה שאני אוכלת ושותה הוא מר. ממה זה נובע?

29/11/2006 | 17:39 | מאת:

טעם מר בפה נובע מ : דלקת בחניכיים,,הזנחה דנטלית,הגיינת פה לקוייה,שאריות מזון הנותרות בפה, נזלת כרונית,בעיות קיבה,מחלות כלליות,עישון,אלכוהול,מתח,צום ותרופות. אני ממליץ שתבדקי מה הבעיה הספיציפית עם רופא השיניים שלך , אם זו בעית קיבה אני ממליץ על טיפול קולון הידרותרפייה ( ניקוי הרעלים מהגוף ) ותזונה נכונה ואינדוידואלית לגופך. לפרטים נוספים,היכנסי לאתר של מרכז סאקר www.sakerclinic.com 03-5444356