תזונה לשמירת עור

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

29/11/2006 | 12:09 | מאת: דנה

מהן ההמלצות התזונתיות לשמירתהעור? מאיזה מאכלים להמנע ומאלה מומלץ לאכול?

29/11/2006 | 14:53 | מאת:

עור בריא זקוק לוויטמינים מקבוצה B – שנמצאים בדגנים מלאים, חלב ונבטי חיטה – כדי להאיץ החלמת פצעים ולמנוע עור יבש, מקושקש או שמן. ויטמין A – שמצוי בתפוזים, ירקות ירוקים, פירות, חלמון ביצה וכבד – שומר על רקמת העור, וכך עוזר למנוע מראה גבשושי, דמוי נייר זכוכית, או התקמטות מוקדמת של העור. ויטמין D (שמצוי בחלב) יכול לעזור לעכב סימפטומים של פסוריאזיס. אבץ – שנמצא בבשר, מאכלי ים וקטניות – מסייע להחלמה של פצעים וחתכים. מים שומרים על לחות העור ומווסתים את התפקוד התקין של בלוטות השומן. רשימת המרכיבים התזונתיים שמועילים לעור היא כמעט בלתי נגמרת. בנוסף ישנם שמנים הטובים מאוד לעור כגון שמן ה"אפא" ,ללא כימיקלים ומכיל אומגה 3,6, ו-9.נהדר לשמירה על העור והציפורניים. אני ממליץ בנוסף על טיפול חמצן אורגני לפנים.הטיפול יספק לאור את החמצן הדרוש לו,יחייה את העור,ישפר את איכותו,עוביו וצפיפותו.ייגן עליו מהשפעות קרני השמש ,שיהומים ,פצעי אקנה ונזקים סביבתיים. אנא היכנסי לאתר שלנו,מרכז סאקר,www.sakerclinic.com או בטלפון ,עלמנת לקבל אינפורמצייה נוספת לגביי הטיפולים והמוצרים.