בדיקות דם

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

29/11/2006 | 07:01 | מאת: מאיר

היי שאלות לגבי בדיקות דם: hdl כולסטרול- 33 מה עושים כדי לההעלות אותו? מה זה urea- 18 rbc-hb-wbc כמעט כולם חרגו. טריגוליצרידים- 173 כמעט חרג. גלוקוזה- הכי חשוב אולי 86 אני מניח שזה בסדר. תודה. מאיר

29/11/2006 | 15:00 | מאת:

הדרכים להעלאת הכולסטרול הינן-פעילות גופנית,הפסקת עישון (במידה ומעשן ) ותזונה נכונה. כאן במרכז סאקר נעשות בדיקות סוג דם,סוג הבלוטה הדומיננטית,חומציות וכו',עלמנת לתת לך את תפריט התזונה הנכונה ביותר והאינדוידואלית לגופך. המזון מספק לגוף חיים. חיים אשר אנו לוקחים כדבר מובן מאליו ואוכלים מכל הבא ליד, ללא מחשבה שכל מה שאנו מכניסים לגוף עלול לפגוע בנו. בדיקות ומחקרים הראו שמחלות רבות ובעיות בריאות קשות התפתחו כתוצאה מאכילת מזון שאינו מתאים לגוף. השיטה של מרכז סאקר מתבססת על תכנית של 4 שלבים: 1. אלמינציה - שלב גמילת הגוף מהמזון המרעילו 2. טיהור - שלב טיהור הגוף מרעלים, שומן ופסולת (קולון הידרותרפיה) 3. בנייה - בנייה וחידוש תאים 4. תחזוקה - שמירה לאורך זמן התכנית הוכיחה את עצמה בטיפולים ב: בעיות משקל,מעיים,כולסטרול,וכו'. אני ממליץ שתיכנס לאתר שלנו - www.sakerclinic.com או בטלפון 03-5444356 עלמנת שתקבל אינפורמציה נוספת לגביי הטיפולים.