בקשה לתפריט יומי

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

28/11/2006 | 15:54 | מאת: נורית פלג

היי אני בת 29 וחולה במחלה גנטית ועכשיו עם דלקת די חריפה (שקיעה 85) ולקראת טיפול אנטיביוטי ממושך (לפחות 3 חודשים) ההומוגלובין שלי יורד וכעת עומד על 10 הגובה שלי 147 (לא במדיוק בגלל עקמת בגב) והמשקל 37.5 (לפי הרופאים צריכה להגיע ל40 ק"ג) אני הייתי רוצה תפריט די ספציפי שאעלה את ההומוגלובין, לא אתמלא מסתם שטויות ועדיין אצרוך מספיק אנרגיה אני גם נוטלת כדור ברזל ולא סובלת כבד....... תודה מראש נורית

28/11/2006 | 17:59 | מאת:

אני ממליץ שתגיעי לקליניקה-מרכז סאקר (נמל ת"א) על מנת לעשות בדיקות סוג דם,סוג בלוטה דומיננטית,חומציות וכו',זאת בכדי להתאים לך תפריט תזונה נכונה ואינדוידואלית לגופך.השיטה של מרכז סאקר מתבססת על תכנית של 4 שלבים: 1. אלמינציה - שלב גמילת הגוף מהמזון המרעילו 2. טיהור - שלב טיהור הגוף מרעלים, שומן ופסולת 3. בנייה - בנייה וחידוש תאים 4. תחזוקה - שמירה לאורך זמן התכנית מטפלת בהצלחה בבעיות בריאותיות כגון : בעיות משקל (לשני הכיוונים) ,מעיים,מער' העיכול,עצירויות,שלשולים,חולשה וכו'. על סמך הבעיות שציינת,אני ממליץ בחום שתיבדקי ותקבלי את הטיפול המתאים. לאינפורמצייה נוספת - www.sakerclinic.com 03-5444356