הרזייה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

11/11/2006 | 17:16 | מאת: קורל

בת 16 וחצי שוקלת 64 גובה מטר 66 אני רוצה לרדת 10 קילו זה אפשרי תוך חודשיים עם תפריט של 700 קלוריות?

12/11/2006 | 12:16 | מאת:

קורל, הורדה במשקל היא הרבה מעבר לספירת קלוריות. היא תפריט מותאם אישית לגופך,תזונה נכונה,ניקוי רעלים מהגוף .וכמובן,התעמלות. מה שאני מציע, היכנסי לאתר האינטרנט שלנו www.sakerclinic.com יש שם המון אינפורמציה לגביי הטיפולים שלנו המיועדים לבעיות במערכ' העיכול,בעיות משקל ועוד.. מה שאני עושים בנוסף,זה בדיקות במרכז סאקר, עלמנת להתאים לך תפריט תזונה בצורה אישית לפי סוג הדם שלך ןלפי סוג הבלוטה הדומיננטית שלך, כך שזו לא "עוד דיאטה" , זה אינדוודואלי לצרכים שלך ולגוף שלך. לפרטים נוספים - 03-5444356 ד"ר עדי סאקר