למרות הכל, לא מצליחה לרזות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/11/2006 | 20:41 | מאת: נועה

שלום רב ותודה מראש! אני בחורה בריאה בת 23. בגיל 12 בערך גליתי שיש לי נטיה להשמין (לא תורשתית). אני צימחונית וכמעט טבעונית (חלב סויה, מעט מוצרי חלב), עושה אירובי בין 3 ל4 פעמים בשבוע, ואוכלת הכי בריא ומחושב קלורית שאפשר. הכוונה: מוצרים מלאים, קטניות, הרבה פירות וירקות, בלי מטוגן, מעט מתוקים ובלי ג'אנק בכלל. הארוחות שלי בדרך כלל קטנות,ואני מודעת לעלות הקלורית של המזון. בדיקות הדם מראות שהכל תקין, כולל בלוטת התריס. ובכל זאת מאוד קשה לי לשמור על המשקל...גובהי 1.64 ואני שוקלת בדר"כ 59, שזה סביר, אבל אני רוצה (כמו כולן) בטן שטוחה, ועובדת על זה כל כך קשה! למה אני לא מצליחה? מה ניתן לעשות? תודה נועה

07/11/2006 | 16:52 | מאת:

בעיה עיקרית אצל נשים - מאכלי דגנים. זהו מצב קלאסי לטיפול. כל גוף,צריך בדיקות אינדווידואליות על מנת לתת את תכנית התזונה המתאימה. לפרטים נוספים, 03-5444356 ד"ר עדי סאקר sakerclinic.com