עליה במשקל וצרות נוספות....

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

25/09/2006 | 11:58 | מאת: מאיה

שלום ד"ר סאקר לארח שהות בת חצי שנה בארה"ב ,עליתי כ10 ק"ג.יש לציין שבתקופה זו לא אכלתי בשר ועוף אלא ניזונתי בעיקר מפחמימות.כשהגעתי לארץ חשתי בכבדות ופצחתי בדיאטה שכללה שינוי הרגלי תזונה ושילוב פעילות גופנית (3-4 פעמים בשבוע פעילות אירובית וכפעמיים בשבוע פעילות אנאירובית). יש לציין שירדתי בין 7-10 ק"ג , אך הירידה היתה קשה מאוד. שמתי לב שלעומת בנות אחרות שהחלו עמי דיאטה, הירידה שלי היתה איטית ,למרות האינטנסיביות של הפעילות הגופנית וקיצוץ במסגרת הקלורית. אני לא סתם מרחיבה את דבריי, אני מעוניינת לרדת עוד כ 7 ק"ג ואני חשה את הייאוש מהתהליך. עיינתי באתר האינטרנט שלך ויש לציין שהתרשמתי עמוקות (סופסוף מאמרים נראים הגיוניים ובעלי בסיס) ואני מעוניינת לעבור בקרוב את הבדיקות וניקוי המעי.. בינתיים לפי השאלון שמילאתי נראה כי אני משתייכת לקבוצת בלוטת המין.... אילו מאכלים אתה ממליץ לי לאכול או לחילופין להימנע מהם והאם לאור התיאורים לעיל יכולה להיות סיבה נוספת לאיטיות בהורדת המשקל. (אגב, אני מתעוררת מספר פעמים בלילה בתחושת רעב..) תודה ושנה טובה

03/10/2006 | 11:58 | מאת:

מאיה שלום יתכן והסיבה שאת מתקשה לרדת במקשל היא כמות הרעלים במעיים שמקשים על ספיגת המזון ויתכן כי הסיבה היא אחרת רק לאחר בדיקות מקיפות שנוכל לערוך לך במרכזנו, בדיקות ספיגה ורעלים וסוג הדם נוכל להמליץ לך על דיאטה מתאימה ובנוסף תכנית לניקוי רעלים אנא צרי עמנו קשר 03-5444356