GSE

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

11/09/2006 | 17:36 | מאת: טלי

שלום לך יש לי פטריה בציפורן הרגל, בחנות טבע המליצו על המוצר הזה, תמצית מרוכזת של אשכוליות. בסוף קניתי בארה"ב, רק 40 ש"ח ובארץ זה 190 ש"ח { בניצת הדובדבן}. האם אתה מכיר את המוצר הזה? הוא טוב לחיטוי פנימי של הגוף, כמעיין אנטיביוטיקה? הוא טוב לשימוש יום יומי? אשמח לקבל מידע { אולי אתה מכיר את המוצר מארה"ב}. תודה טלי

12/09/2006 | 15:46 | מאת:

GSE הינו מוצר מצויין נגד פטריות, מיקרובים בשימוש פנימי וחיצוני טוב לקחת באופן קבוע לשמירה ותחזוקה של הגוף