חילוף חומרים ותזונה.

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

10/09/2006 | 16:49 | מאת: מיכל

שלום רב! יש לי שאלה בקשר לתזונה וחילוף חומרים. במקרה של בעיה בחילוף חומרים יש ליצור הפרדה בין חלבונים לבין פחמימות. רציתי לדעת כיצד אוכל לעשות את ההפרדה הזאת? כלומר בין איזה סוגי מזון עלי להפריד. תודה, מיכל.

12/09/2006 | 15:43 | מאת:

אין קשר בין חילוף חומרים להפרדת מזונות אני ממליץ לשיפור חילוף החומרים מזונות עשירים בסיבים, שתייה מרובה של מים, ירקות פירות

12/09/2006 | 15:43 | מאת:

אין קשר בין חילוף חומרים להפרדת מזונות אני ממליץ לשיפור חילוף החומרים מזונות עשירים בסיבים, שתייה מרובה של מים, ירקות פירות

12/09/2006 | 15:43 | מאת:

אין קשר בין חילוף חומרים להפרדת מזונות אני ממליץ לשיפור חילוף החומרים מזונות עשירים בסיבים, שתייה מרובה של מים, ירקות פירות