זרעי פישתן

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/09/2006 | 14:20 | מאת: ענת

שלום רב האם זה בריא? כמה צריך לצרוך באם המוצר בריא ואיך צורכים את המוצר? תודה.

09/09/2006 | 15:28 | מאת: היי

זרעי פשתן הם בריאים,מכילים חומצת שומן חיונית אומגה 3 ומרובים בסיבים תזונתיים. הצריכה שלהם בטחינה במקום בלבד,לא לקנות טחון מחנות טבע! טוחנים גרעיני פשתן שלמים במטחנת קפה,ולשמור בצנצנת אטומה עד למשך שבוע וחובה במקרר.

10/09/2006 | 18:38 | מאת: דליה ודוד המרכז לבריאות טבעית

תיקון קטן אסור לשמור זרעי פישטן טחונים יש לאחר הטחינה לאכול מיידית

11/09/2006 | 12:38 | מאת:

זרעי פשתן בריאים מאוד מומלץ לאכול כף זרעי פשתן טחונים ביום או לבשל במים ולשתות את המים

27/09/2006 | 19:45 | מאת: איציק קלדרון

האם זירעיי הפישתן עוזרים לטיפול בליחה אצל ילדים ? טחנתי את הזרעים השרתי אותם במים ואני מעבב אותם יחד עם האוכל / דיסה