עלייה במשקל מגיל 18 ל-26

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

28/08/2006 | 00:41 | מאת: עדי

שלום, קראתי לאחרונה כי עלייה במשקל ב-10 ק"ג בין גיל 18 ל-40 מכפילה את הסיכוי לחלות בסרטן השד פי שניים. בגיל 18 שקלתי 48 ק"ג (גובהי כ-1.65) ואחרי זינוק במשקל בגיל 24 (החזה שלי גדל מאוד וכמות השומן בגוף גדלה. אמנם שיניתי הרגלי אכילה ויצאתי מהבית, אבל לא אכלתי יותר מאשר קודם) אם כן, היום אני שוקלת כ-58 ק"ג. מדוע ומה עושים? האם אכן יש סיכון ממשי? חןחן

01/09/2006 | 12:45 | מאת:

העליה במשקל אכן גורמת לסיכון לחלות בסרטן אבל,את לא נמצאית כרגע בסיכון . את צריכה לשמור על משקלך הנוכחי,מומלץ לעשות שינויים בתזונה כמו:לשתות מים בין 8-12 כוסות מים לאכול מאכלים כמו ירקות ופירות המכילים נוגדי חימצון ולא לאכול דגנים בלילה.