בעיה ביציאות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

21/08/2006 | 23:45 | מאת: רון

שלום שאלתי מאוד מביכה אך אני לא יודע כל כך מה לעשות אני על מנת להיתרוקן נאלץ להשתמש ב -(עד כמה שזה נשמע מגעיל ומביך) באצבע או 2 אצבעות שאני מכניס לפי הטבעת ורק כך הצואה מצליחה לצאת האם אני גורם נזק כתוצאה מכך ? האם מה שאני עושה מקביל ללעשות חוקן?? האם יש לכם עצה איך לפתור את הבעיה הזו כדי שאני אוכל להיתרוקן ללא הצורך בשימוש באצבע או משהו לגירוי פנימי של פי הטבעת יש לציין בנוסף כי אפילו עם חוקן ומרככי צואה כגון אבילק ובנוסף אני צורך תזונה עם סיבים וכ"ו - הכל לפי "הספר" - שום דבר לא עוזר ועדיין על מנת שמשהו יצא (ולא משנה עד כמה רגה ומימית הצואה) אני חייב להיעזר באצבע ... אנא אני מיואש ונימאס לי ממצב זה - עיזרו לי בבקשה תודה

30/08/2006 | 14:53 | מאת:

אתה חייב לעשות ניקוי רעלים, הידרותרפיה לפרטים נוספים, 03-5444356