תה ערבה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

16/08/2006 | 17:58 | מאת: דליה

שלום רב, אני בת 16 ואני שותה בכל ערב שקית תה טיבטי להרזיה,אני שותה פעם אחת בלבד ביום ושקית אחת בלבד.אני שותה כתקופה ארוכה כמשך כמעט שנה. אני יודעת שיש הרבה השלכות לעניין,איך אפשר לרפאות זאת? קראתי באתר מסויים שפירות יבשים אמורים לרפאות קצת את הבעיה. האם תוכל לפרט לי יותר על ההשלכות? תודה,דליה

17/08/2006 | 15:15 | מאת:

תה טיבטי מכיל סנה וחומרים משלשלים אחרים המזיקים לבריאות סנה גורם להתמכרות ולמעי עצל הדרך היעילה ביותר לשחרר את הגוף מרעלים אלו ומעצירות הנגרמת בעקבות הסנה היא טיפול לניקוי המעי בשיטת ההידרותרפיה לפרטים נוספים התקשרי 03-5444356

16/09/2007 | 18:23 | מאת: אליס

, מדוע אי אפשר למצוא בחנויות תה נטול קופאין לואיזה ולימונית?

25/01/2009 | 18:05 | מאת: מאיר גולדמן

שלום רב לך דר. עדי סאקר אני בן 82 מעט סוכרתי ושותה את תה הערבה מידי יום. אני מודד את רמת הסוכר בדמי ומרגיש שיפור ואיזון רמת הסוכר בדמי 100-105 אני נוטל תרופות לאיזון רמת השומנים בדמי אני פונה אליך בבקשה לשאלה להשפעת התב על גורמים נוספים בגוף כמוכ אינני מוצא בקלות את התה היכן אפשר להשיגו? בתוד