ריצה ותזונה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

09/08/2006 | 15:55 | מאת: TAL

שלום, אני בת 35 מזה כשנה אני רצה כ-5 ימים בשבוע ,בשעות הבוקר המוקדמות. בזמן הריצה אני מזיעה המון. רציתי לדעת אם כתוצאה מהזיעה הרבה אני מאבדת ויטמינים או מינרלים מסוימים כך שבעקבות ההזעה אני צריכה להשלים אותם. השאלה באה מכיוון שלפני כשבועיים כאשר חזרתי מריצה נתפסו/התכווצו לי כפות הרגליים בצורה נוראית ביותר, ומאותו יום אני לא מסוגלת לצאת אפילו להליכה,מכיוון שהרגליים נתפסות לי. ביצעתי בדיקות דם והן תקינות. אודה לתשובתך.

14/08/2006 | 12:38 | מאת:

בזייעה אנו מאבדים מלח, נתרן. אך אין ספק שכאשר הגוף עובד יותר קשה הוא זקוק ליותר ויטמינים ומינרלים אני ממליץ לך לעשות בדיקות דם ולבדוק אם יש חסרים שאת צריכה להשלים יתכן ולא שחררת את השרירים ולכן הם התכווצו. חשוב לעשות מתיחות בתום האימון בהצלחה

14/08/2006 | 12:48 | מאת:

בזייעה אנו מאבדים מלח, נתרן. אך אין ספק שכאשר הגוף עובד יותר קשה הוא זקוק ליותר ויטמינים ומינרלים אני ממליץ לך לעשות בדיקות דם ולבדוק אם יש חסרים שאת צריכה להשלים יתכן ולא שחררת את השרירים ולכן הם התכווצו. חשוב לעשות מתיחות בתום האימון בהצלחה