ניקוי חומצת שתן מהדם

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

08/08/2006 | 22:06 | מאת: זהבה

שלום ד"ר עדי ! אני סובלת שנים מעודף חומצת שתן בדם הבדיקה האחרונה הצביעה על כ - 7.5 אני לא אכלנית בכלל ולא אוכלת כמעט חלבון מן החי חוץ מביצים כ - 4-5 פעמים בשבוע אני סובלת ממשקל מיותר (אני שוקלת 90 ק"ג וגובהי הוא 172 ס"מ אני בת 51 בתהליך גיל המעבר) אני לא מצליחה להתמיד על שמירת 3 ארוחות ביום כי אני לא מרגישה רעב. איך בכל זאת ניתן לרזות מבלי להקפיד על 3 ארוחות ביום דרך אגב אכילת קיטתניות גם בכמות קטנה גורמת לי לעליה נוספת במשקל או עצירת הירידה במשקל מה הפיתרון לדיאטה לירידה במשקל בקצב של כ-5 ק"ג בחודש ואיך מנקים את חומצת השתן מהדם אני שותה כ- ליטר מים ביום. בברכה זהבה

09/08/2006 | 09:30 | מאת:

זהבה שלום, ראשית עליך להקפיד על שתיית 3 ליטר מים ביום שנית, אנו ממליצים לך לעבור ניקוי הגוף מרעלים דבר היכול להעזור לך לרדת במשקל לפרטים נוספים צרי קשר, 03-5444356