מס' שאלות

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

05/08/2006 | 13:58 | מאת: מלכה

שלום רב! 1) רציתי לדעת האם זה נכון ששבע שקדים מכילים אך ורק 45 קלוריות? נשמע קצת לא הגיוני... אם זו סתם שמועה...מהו הערך הקלורי? 2) לאחרונה יצא מחקר לפיו כל המיתוסים בדבר אכילת ביצים שאינה בריאה, נופצו. לפי המחקר גם לאנשים בעלי כולסטרול גבוה יש אפשרות (ללא גרימת נזקים כלשהם) לאכול ביצה אחת ביום, על בסיס יומיומי...האם זה נכון 3) ידוע שאגוזים משמינים. נעזרתי במחשבון הקלורי אך הייתי רוצה לדעת בדיוק כמה קלוריות יש באגוז מלך אחד בודד (ללא קליפה, כמובן). תודה רבה

06/08/2006 | 12:08 | מאת:

100 גר' שקדים מכילים כ 600 קלוריות. אני מניח שב- 7 שקדים יש מעט יותר מ 45 קלוריות, תלוי במשקלם אין בעיה לאכול ביצה אחת ליום רצוי שתהיה רכה על מנת שהלציטין, הרכיב שמוריד שומנים ורמות כולסטרול ישאר באגוז מלך אחד יש בין 40-60 קלוריות

06/08/2006 | 12:32 | מאת: היי

אכלי שקדים ,שקד האגוז הדל בשומן וקלוריות פקאן העשיר בשומן וקלוריות