כיס מרה

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

02/08/2006 | 18:29 | מאת: עדי

לפני כארבע שנים אובחנו אצלי אבנים בכיס המרה. בנוסף אני גם סובלת מבקע סרעפתי. מידי כמה חודשים חטפתי התקף כאבים נוראי שחלף עם משככים. רופא אחד הציע לי לכרות את כיס המרה הגדוש באבנים. משכתי ומשכתי עד שלפני כשלושה שבועות חשתי ברע במשך שבוע, כמעט התעלפתי והגעתי על ארבע לבית חולים ושם אושפזתי וכעבור שלושה ימי צום נכרת כיס המרה שלי. בנוסף אני גם סובלת מכולסטרול ברמה של 270. לפני ימים ספורים עשיתי בדיקה ומאוד שמחתי לגלות שהכולסטרול ירד ל-216 אך גם הכולסטרול הטוב שלי ירד מ-46 ל-39 והכולסטרול הרע עלה ל-141. אני עדיין בחופשת מחלה בביתי. לפני יומיים התחלתי לחוש כאבים בצד שמאל. הרופאה לחצה על אחת העצמות שלי ואמרה שהכאב נובע מכנראה טראומה נקודתית על העצמם. אני לא זוכרת שקיבלתי מכה כלשהי. בנוסף, לפני מספר חודשים כאשר עשיתי אולטרסאונד לכיס המרה התברר שיש לי גם אבן בכליות. שאלותי: 1. האם עכשיו לאחר שאין לי כיס מרה, וגופי מתברר מייצר אבנים, יש סיכוי שהאבנים יתחילו להופיע בכליות? איך אני מונעת את זה? אני שותה כל יום כליטר וחצי מים והפסקתי לחלוטין לשתות קפה. כל הזמן שתיתי קפה צימחי וגם את זה הפסקתי. ברור לי עכשיו יותר מתמיד שאני זקוקה לטיפול יסודי לגופי, לניקיון גופי ולמשטר חדש של תזונה. 2. האם יעזור לי ניקוי בעזרת המכשיר שפועל דרך פי הטבעת לאור כל ה"מפגעים" בגופי? מה עלי לעשות??? סליחה על השאלה הארוכה וממתינה לתשובה.

06/08/2006 | 15:09 | מאת:

שלום עליך לשתות יותר מליטר וחצי ביום אני ממליץ על 3 ליטר ליום לפחות בנוסף, טיפול הידרותרפי יסייע לך מאוד לפרטים נוספים צרי קשר 03-5444356

06/08/2006 | 15:24 | מאת: עדי

תודה. אצור קשר.