תוצאות בדיקות דם

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

01/08/2006 | 12:17 | מאת: יעל

בהמלצת דיאטנית קבלתי תפריט דל נתרן ודל אשלגן לתקופה מוגבלת של 6 שבועות לפיכך התבקשתי לעשות בדיקות דם מקדימות של מינרלים ואחת התוצאות יצאה גבוהה phosphoorus ערך תקין הינו בין 2.5 ל- 4.5 ולי יצא 5.2 , מה המשמעות של התוצאה והאם על לעשות משהוא בעניין? או שעדיין ערכים אילו תקינים (אני בת 34) אודה על תשובתך

02/08/2006 | 09:19 | מאת:

פוספטים גבוהים מגיעים ממשקאות מוגזים, מזון ג'אנק. תשתדלי לאכול מזון יותר טבעי, דגנים, קטניות והרבה ירקות

02/08/2006 | 10:23 | מאת:

בנוסף, אנו ממליצים לעשות בדיקות כליות, כי יתכן והכליות שלך אינן מפנות היטב את הפוספטים. ולשתות הרבה מים ותה דיטוקס הנמקה את הכליות