כדורים משלשלים

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

27/07/2006 | 17:36 | מאת: דניאלה

ד"ר שלום! אני בת 18 וסבלתי מעצירות ולכן לקחתי לקסעדין לזירוז תהליכי העיכול. יום 1 לקחתי בלילה לפני השינה 2 כדורים יום 2 לקחתי באמצע היום כדור אחד ובלילה לפני השינה 2 כדורים כעת ברצוני לדעת האם אני יכולה להפסיק עם הכדורים? ומערכת העיכול תחזור לפעול כרגיל, או שגופי יצר תלות בכדורים? ואני חייבת להמשיך לקחת כדורים למרות שאני ממש לא רוצה בכך...או האם יש פיתרון אחר? כיוון שבעיקרון תק' השימוש לא היתה כזאת ארוכה... אך עדיין יש לי ספקות ולכן רציתי לשמוע דעת מומחה. תודה מראש.

30/07/2006 | 09:59 | מאת:

יש אפשרות ליצירת תלות במשלשלים לכן הם אינם מומלצים. מה גם שהם משלשלים החוצה גם ויטמינים ומינרלים חשובים. אני ממליץ לך על טיפול הידרותרפיה, זהו שיטת טיפול לניקוי המעי הגס מרעלים ופסולת שהצטברה ומפריעה לעיכול ולספיגה. השיטה הוכחה יעילה מאוד כמסייעת במצבי עצירות את מוזמנת ליצור קשר ולתאם פגישה 03-5444356 מרפאת סאקר