זרעי פישתן

דיון מתוך פורום  תזונה וניקוי הגוף מרעלים

23/07/2006 | 22:05 | מאת: גילה

שלום! הייתי היום אצל קוסמטיקאית ושוחחנו על נושאים רבים. אחד הנושאים היה על נבטי הפישתן או גרעיני הפשתן ועל השפעתם הטובה על הגוף. על העיכול, על כאבי ראש ועל טיפוח העור ושמירה על הנוזלים בגוף. האם אוכל לקבל פירוט יותר טוב על גרעיני הפשתן וכיצד יש לאכול רותם ומתי? תודה גילה

24/07/2006 | 16:28 | מאת:

זרעי הפשתן עשירים באומגה 3 המצויין למראה עור חלק ובריא, להרגשה כללית טובה ולשיפור הריכוז. זוהי חומצת שומן חיונית המתפרקת מהר מאוד ולכן קשה מאוד להשיג אותה המזון אני ממליץ לכם לטחון את האומגה 3 בסמוך לארוחה זרעי פשתן טחונים- לא לקנות כי האומגה 3 מתפרק במהרה

24/07/2006 | 16:47 | מאת: גילה

שלום! בהמשך לשאלה בקשר לזרעי הפשתן- האם ניתן לטחון את הזרעים ולשמור במקרר לתקופה של כמה ימים? גילה